Barion Pixel

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Ebben a termékkategóriában kiemelkedő minőségű csemperagasztókat találsz. Rugalmas csemperagasztóink kiváló tapadást biztosítanak a legtöbb felületen, például betonon, kövön, téglán stb. Használatuk rendkívül egyszerű, csak vízzel kell összekeverni az előre elkészített porkeveréket. Ideálisak kerámia lapok, természetes kő és műkő lapok ragasztásához, kültéren és beltéren egyaránt. Termékkategóriánkban kizárólag SIKA csemperagasztókat találsz. Fedezd fel kínálatunkat!

7 144 Ft 6 430 Ft (5 063 Ft+ÁFA)
Akció!
Original price was: 30 163 Ft.Current price is: 24 130 Ft. (19 000 Ft+ÁFA)

A megfelelő csemperagasztó kiválasztásához számos fontos kérdést kell tisztázni:

  1. Hol fogjuk használni a csempét? Beltéren vagy kültéren?
  2. Milyen méretű csempe lapokat kell ragasztani?
  3. Milyen jellegű a burkolandó felület?

Ez a három kérdés alapvető fontosságú a választás előtt.

Beltéri és kültéri csemperagasztás

Kültéri csemperagasztás: A kültéri burkoláshoz használt ragasztó és tömítőanyag kiválasztásánál fontos, hogy az anyag flexibilis és fagyálló tulajdonságokkal rendelkezzen. Amennyiben nem ilyen típusú ragasztót választunk, a burkolat könnyen leválhat az első télen.

Beltéri csemperagasztás: Amikor beltéri burkolatragasztót keresünk, általában elegendő egy alapragasztót választani, különösen kisméretű csempék esetén. Azonban nagyméretű burkolatok esetén javasolt inkább flexibilis csemperagasztókat használni a jobb tapadás érdekében.

Flexibilis csemperagasztók jellemzői

  • A flexibilis csemperagasztók alkalmasak minden típusú erősen vagy csekély mértékben nedvszívó, illetve nem nedvszívó kerámialap, porcelán gres lap, természetes kő és műkőlap ragasztására. 
  • Ezek a ragasztók kiváló tapadást biztosítanak számos felületen, könnyen és hatékonyan alkalmazhatók. 
  • Még szabványos alapfelületeken történő ragasztás esetén is hatékonyak, és extrém hőingadozást is képesek elviselni minimális időleforgás alatt.

Kiváló minőségű csemperagasztók a ragasztofestek.hu kínálatában

Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű SIKA csemperagasztókat találsz, amelyek svájci precizitással készülnek, és jelentősen megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértőink pedig szívesen nyújtanak tanácsadást, ha bármilyen kérdésed van a termékekkel kapcsolatban. Vásárlóink számára gyors kiszállítást, versenyképes árakat és kedvezményeket kínálunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén.