Barion Pixel

Összesen 1 találat

Csemperagasztók

SikaCeram 220, 25 kg

7 144 Ft 6 430 Ft (5 063 Ft+ÁFA)

A megfelelő csemperagasztó kiválasztásához számos fontos kérdést kell tisztázni:

  1. Hol fogjuk használni a csempét? Beltéren vagy kültéren?
  2. Milyen méretű csempe lapokat kell ragasztani?
  3. Milyen jellegű a burkolandó felület?

Ez a három kérdés alapvető fontosságú a választás előtt.

Beltéri és kültéri csemperagasztás

Kültéri csemperagasztás: A kültéri burkoláshoz használt ragasztó és tömítőanyag kiválasztásánál fontos, hogy az anyag flexibilis és fagyálló tulajdonságokkal rendelkezzen. Amennyiben nem ilyen típusú ragasztót választunk, a burkolat könnyen leválhat az első télen.

Beltéri csemperagasztás: Amikor beltéri burkolatragasztót keresünk, általában elegendő egy alapragasztót választani, különösen kisméretű csempék esetén. Azonban nagyméretű burkolatok esetén javasolt inkább flexibilis csemperagasztókat használni a jobb tapadás érdekében.

Flexibilis csemperagasztók jellemzői

  • A flexibilis csemperagasztók alkalmasak minden típusú erősen vagy csekély mértékben nedvszívó, illetve nem nedvszívó kerámialap, porcelán gres lap, természetes kő és műkőlap ragasztására. 
  • Ezek a ragasztók kiváló tapadást biztosítanak számos felületen, könnyen és hatékonyan alkalmazhatók. 
  • Még szabványos alapfelületeken történő ragasztás esetén is hatékonyak, és extrém hőingadozást is képesek elviselni minimális időleforgás alatt.

Kiváló minőségű csemperagasztók a ragasztofestek.hu kínálatában

Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű SIKA csemperagasztókat találsz, amelyek svájci precizitással készülnek, és jelentősen megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértőink pedig szívesen nyújtanak tanácsadást, ha bármilyen kérdésed van a termékekkel kapcsolatban. Vásárlóink számára gyors kiszállítást, versenyképes árakat és kedvezményeket kínálunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén.