Barion Pixel

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Az epoxi gyanták a sűrű térhálós polimerek között kiemelkedően ismert típusok. Széleskörű felhasználási lehetőségük és kiváló tulajdonságaik miatt nagyon népszerűek. Az epoxi legfontosabb előnyei közé tartozik a kiváló hőállóság, a ragadóképesség, a vegyi ellenálló képesség és a sokoldalú mechanikai tulajdonságok. Webáruházunkban különböző prémium minőségű epoxi műgyantákat találsz. Fedezd fel a kínálatunkat!

Akció!
Original price was: 129 413 Ft.Current price is: 103 530 Ft. (81 520 Ft+ÁFA)

Betonjavító anyagok

Sikadur-52 repedés injektáló

79 973 Ft-510 082 Ft 71 976 Ft-459 074 Ft

Az epoxi gyanta az egyik legismertebb típusa a hőre keményedő műgyantáknak. Az építőiparban egyre elterjedtebbé válik, mivel kiváló mechanikai tulajdonságokkal és vegyi ellenálló képességgel rendelkezik. Az epoxi a duromerek közé tartozik, amelyek sűrű térhálós polimerek. Széles körű felhasználhatósága és kiváló tulajdonságai miatt vált egyre népszerűbbé.

Az epoxi műgyanta előnyei

Az epoxi padlóbevonatok és műgyanta burkolatok már nemcsak plázák parkolóiban, nagy terhelésű folyosókon vagy üzletek padlóinál jelentenek jó választást, hanem lakóházakban és lakókörnyezetben is. Az epoxi gyanta padlóbevonatok praktikusabb megoldást nyújthatnak közlekedési terekben, pincékben, vizes helyiségekben, mivel nagyobb védelmet nyújtanak a terhelésekkel, kopásokkal, ütődésekkel és vegyi anyagokkal szemben.

Az epoxi gyanta legfontosabb előnyei:

  • Kiváló tapadás jellemzi.
  • Jó hőállósággal és vegyi ellenálló képességgel rendelkezik.
  • Gyorsan látványos eredmény érhető el vele. A kivitelezés időtartama 2-4 nap.
  • Rendkívül könnyű a tisztántartása és a takarítása.
  • Szagtalan készítmények, alacsony VOC (illékony szerves vegyületek) tartalommal rendelkeznek.
  • Alkalmazható már meglévő betonra, epoxi gyanta habarcsra vagy cementesztrichre.
  • Költséghatékony és egyszerű felhasználás, akár házilag is megoldható.
  • Folyadékszigetelő és páraáteresztő képességgel rendelkezik.
  • Kicsi a zsugorodása.

Kiváló minőségű epoxi gyanták a ragasztofestek.hu kínálatában

Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű SIKA epoxi gyantákat találsz, amelyek svájci precizitással készülnek, és jelentősen megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértőink pedig szívesen nyújtanak tanácsadást, ha bármilyen kérdésed van a termékekkel kapcsolatban. Vásárlóink számára gyors kiszállítást, versenyképes árakat és kedvezményeket kínálunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén.