Barion Pixel

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Az aljzatkiegyenlítő anyag segítséget nyújt az aljzatok megfelelő kialakításához. Ennek kiemelt fontossága van, mivel az aljzat határozza meg, hogy milyen minőségben tudunk burkolatot, padlószőnyeget vagy parkettát elhelyezni rajta. Kínálatunkban megtalálhatók önterülő, cement alapú és műgyanta alapú aljzatkiegyenlítők, valamint fagyálló változatok is. Webáruházunkban különböző prémium minőségű típusok közül válogathatsz. Fedezd fel a kínálatunkat!

Aljzatkiegyenlítők

Sika MonoTop 723 N

18 161 Ft 16 345 Ft (12 870 Ft+ÁFA)

Beton tapadóhidak, mélyalapozók

Sika MonoTop-1010

20 288 Ft 18 259 Ft (14 377 Ft+ÁFA)

Aljzatkiegyenlítők

Sika MonoTop-4012

15 812 Ft 14 231 Ft (11 205 Ft+ÁFA)

Beton tapadóhidak, mélyalapozók

Sika® Igasol®-101

28 712 Ft 25 841 Ft

Beton tapadóhidak, mélyalapozók

Sika® Level-01 Primer

95 282 Ft 85 754 Ft

Aljzatkiegyenlítők

SikaQuick-506 FG

28 291 Ft 25 462 Ft (20 049 Ft+ÁFA)

Betonjavító anyagok

SikaRep S RS

11 811 Ft 10 630 Ft (8 370 Ft+ÁFA)

Az aljzatkiegyenlítő anyagok segítenek a helyiségek esztétikus megjelenésében és a padló megfelelő burkolásában. Ezért fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk az aljzatkiegyenlítő anyag kiválasztására és a munkafolyamat helyes végrehajtására. Belső terekben különösen fontos a tökéletes aljzatkiegyenlítés, mivel csak így lehet a padlóburkolatokat megfelelő minőségben elhelyezni, elkerülve a padlón lévő egyenetlenségeket. Kültéri burkolás esetén ajánlott kifejezetten fagyálló és kültéri alkalmazásra tervezett aljzatkiegyenlítő anyagokat választani.

Az aljzatkiegyenlítő anyagok típusai

  • Önterülő aljzatkiegyenlítők:

Az önterülő aljzatkiegyenlítő anyagok segítségével könnyedén és gyorsan alakíthatók ki megfelelő aljzatok beltéren és kültéren egyaránt. Ezek általában por vagy ragasztó alapú anyagok, amelyek vízzel való keverés után folyékony és rugalmas állagúvá válnak. Az önterülő aljzatkiegyenlítő anyag saját gravitációs hatása miatt egyenletesen elterül a felületen. Képes automatikusan szintezni, és általában kedvező áron elérhető. Gyorsan köt, így a munka akár 1 nap alatt is elkészülhet vele.

  • Cement alapú aljzatkiegyenlítők:

Az önterülő aljzatkiegyenlítők általában cementalapúak. Ezek a speciális cementek garantálják a tökéletes minőségű aljzatkiegyenlítést. Stabil és tartós felületet képeznek. A cement előnye, hogy jól feldolgozható, magas szilárdságú és nagy szerkezeti szilárdságot biztosít.

  • Műgyanta alapú aljzatkiegyenlítők:

A műgyanta alapú aljzatkiegyenlítő anyagok folyékony állagúak, és nem szükséges őket hígítani. Nagy teherbírásuk és erősségük miatt főként ipari környezetben használatosak. Könnyen feldolgozhatók és használhatók, és rendkívül sima felületet eredményeznek.

  • Tapadóhidak és mélyalapozók:

A tapadóhidak és mélyalapozók használata rendkívül fontos a betonozási folyamat során. Segítenek a felület portalanításában és az új réteg megfelelő tapadásának elősegítésében. Könnyen kezelhetők és keverhetők. Nagyon ellenállóak a vízzel és a kloridokkal szemben.

Kiváló minőségű aljzatkiegyenlítők a ragasztofestek.hu kínálatában

Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű SIKA aljzatkiegyenlítőket találsz, amelyek svájci precizitással készülnek, és jelentősen megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértőink pedig szívesen nyújtanak tanácsadást, ha bármilyen kérdésed van a termékekkel kapcsolatban. Vásárlóink számára gyors kiszállítást, versenyképes árakat és kedvezményeket kínálunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén.