Barion Pixel

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

A betonfesték olyan folyékony festék, amelyet színes transzportbetonok kialakítására használnak. Ez egy vizes oldat, amely pigmentekből készül, és alkalmas vasalt és vasalatlan beton színezésére. A betonfesték erős, intenzív színeket eredményez, mivel a pigmentek nyílt hálós elrendezésűek. Széles skálában állnak rendelkezésre különböző színek. Webáruházunkban kizárólag SIKA betonfestékek találhatók. Fedezd fel kínálatunkat!

Akció!
130 348 Ft-139 331 Ft 104 278 Ft-111 465 Ft

Beton impregnálók

Sikagard-703 W

7 790 Ft-52 756 Ft 7 011 Ft-47 480 Ft

A betonfestékek kész pigmentkészítmények, amelyeket könnyedén használhatunk a beton színezésére. Ideálisak a beton optimális színezéséhez és a színezett látszóbeton tervezéséhez.

Miért hasznos a betonfesték?

A lépcsők, homlokzatok, kerítések és különböző betonelemek sokkal hosszabb élettartamúak lehetnek, ha festjük őket. Hiszen nem tudja kikezdeni az időjárás, nem tapadnak meg rajtuk a szennyeződések és a korróziót okozó vegyi anyagok sem. Védi a beton szerkezeteket a nedvességtől és megakadályozza a penész, a gomba és az algák kialakulását a felületeken.  A betonfesték használatától a felületek könnyebben tisztíthatóvá és esztétikusabbá válnak.

A betonfesték használatának előnyei

A betonfesték alkalmazásával számos előny érhető el:

  • A munkavégzés tisztább és pormentesebb lesz.
  • Az ipari padlóbevonat típusok könnyen adagolhatók.
  • Nagyobb építkezéseken akár adagolóberendezéssel is adagolhatók.
  • Használható a kész betonkeverékhez vagy akár a mixerkocsiba történő keveréshez is.
  • Az erőteljes színmegjelenés garantált, mivel a pigmentek nyílthálós elrendezésűek.
  • A festékben a pigmentek csomómentesen oszlanak el.
  • Többféle betonfesték szín közül választhatsz, például piros, zöld, kék, fehér és barna.

Kiváló minőségű betonfestékek a ragasztofestek.hu kínálatában

Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű SIKA betonfestékeket találsz, amelyek svájci precizitással készülnek, és jelentősen megkönnyítik a munkafolyamatokat. Szakértőink pedig szívesen nyújtanak tanácsadást, ha bármilyen kérdésed van a termékekkel kapcsolatban. Vásárlóink számára gyors kiszállítást, versenyképes árakat és kedvezményeket kínálunk nagyobb mennyiségű rendelés esetén.