Tikkurila festékek rendelése, értékesítése Veszprém megye, Veszprém, Pápa, Ajka, Balatonfüred, Tapolca a ragasztofestek.hu online-festékboltból

TIKKURILÁRÓL

A finn Tikkurila festékgyártó cég széles körben felhasználható prémium festékeket kínál a fogyasztók és szakemberek számára felületek védelmére és azok díszítésére. A Tikkurila termékek beltéri és kültéri falakra, mennyezetekre, fára, fémre, betonra és homlokzatokra kínálnak bevonatrendszereket.

Tikkurila Háztartási Festékek Veszprém megye, Veszprém, Pápa, Ajka, Balatonfüred, Tapolca » Kültéri Termékek

Tikkurila Panssarimaali

Horganyzott, könnyû fém- és acélfelületek kültéri festésére alkalmas a használati utasítás szerint. Fedőképesség: Kb. 8-12 m2/l. A fedõképességet a kezelendõ felület érdessége, porózussága, valamint a kezelés módja és körülménye befolyásolják. Felvitel módja: Ecsetelés, szórás vagy tedihengerlés. Hígító: lakkbenzin 1050 Színkártyák: Kültéri festékek színkártya

Tikkurila Rostex Fém Alapozó Veszprém megye, Veszprém, Pápa, Ajka, Balatonfüred, Tapolca  

Beltéri és kültéri acél szerkezetek, konténerek, tűzlépcsők, fűtőtestek, kerítések, korlátok, zászlótartók, esőcsatornák, vízvetők, csónakok, stb. felületének az alapozása. Fedőképesség: 10-12 m2/liter/réteg. (A valódi fedőképesség függ a festendő felület minőségétől és a felhordás módjától.) Felvitel módja: ecset, szórás

Tikkurila Jedynka Rozsdagátló Alapozó (Szürke, Vörös)

Alacsony oldószer tartalmú alkid gyantát tartalmazó alapozó festék. ALKALMAZÁSI TERÜLET: Beltéri és kültéri acél és vas felületek és elemek alapozására, valamint vízbázisú, alkid és klórkaucsuk tartalmú zománcfestékek alá.

Tikkurila Makor-Tix (Alpozó És Zománc Egyben)

Polivinil-akril alapozó zománc, ami egyszerre rozsdagátló alapozó és fedőzománc (kettő az egyben formula). A termék alkalmas acél, cink horganyzott acél, cink, alumínium és réz, valamint az enyhén rozsdásodó felületek direkt (alapozás nélküli), dekoratív és védelmet nyújtó festésére. Tartós, matt bevonatot képez, ami nagyon jó takaróképességgel és jó mechanikai ellenálló képességgel rendelkezik és nagyon időjárásálló. A zománc csepegésmentes formulájának köszönhetően vastag rétegben is felhordható, valamint a függőleges felületekre is könnyebb felfesteni. ALKALMAZÁSI TERÜLET: Fém tetőzetek, ereszcsatornák, fémkerítések, fémszerkezetek, stb. festése, valamint olyan felületek festése, amelyek a (lengyel norma szerinti) C1, C2, C3, C4-es mértékben korrozív légköri tényezőknek vannak kitéve. A Makor-Tix alkalmas a korábban festett felületek felújítására, mely felületeken szintén jól tapad.

Tikkurila Miranol (M.f. zománc)

Ablakokra, ajtókra, bútorokra, kerékpárokra, cégtáblákra stb. A Miranol alkalmas korábban alkid, vagy savkatalizátoros festékkel bevont felületek újrafestésére. fémfelületekre. 10 – 12 m2/l fafelületekre. Felvitel módja: Hengerrel, ecsettel vagy szórással. Hígító: lakkbenzin 1050 és Spray hígító 1032 Színkártyák: Miranol-Unica színkártya és Tikkurila Symphony 2436 színkártya

Tikkurila Everal M.F. Zománc

Alkid zománcfesték, mely magasfényű bevonatot képez, magas kopásállósággal rendelkezik. Alkalmazhatóság Kül- és beltéri fa-, fémfelületekre, mint pl. bútorok, ajtók, ablak keretek, fapadlók, hajók víz feletti részei, kerékpárok, stb. Felhasználási javaslat: Kül- és beltéri fa-, fémfelületekre, mint pl. bútorok, ajtók, ablak keretek, fapadlók, hajók víz feletti részei, kerékpárok, stb.

Tikkurila Everal S.f. Zománc Veszprém megye, Veszprém, Pápa, Ajka, Balatonfüred, Tapolca

Alkid zománcfesték, mely selyemfényü bevonatot képez, magas kopásállósággal rendelkezik. Alkalmazhatóság Kül- és beltéri fa-, fémfelületekre, mint pl. bútorok, ajtók, ablak keretek, fapadlók, hajók víz feletti részei, kerékpárok, stb. Felhasználási javaslat: Kül- és beltéri fa-, fémfelületekre, mint pl. bútorok, ajtók, ablak keretek, fapadlók, hajók víz feletti részei, kerékpárok, stb.

Tikkurila Teho Ablakfesték

Gyorsan száradó olajalapú festék nyílászárókra az ajtók/ablakok a festés után jól nyithatók maradnak. Ablakkeretek, ajtók, fakeretek, kültéri bútorok, stb. festése. Alkalmas új és korábban már festett kültéri fa felületekre is.

Tikkurila Útjelzőfesték
Különlegesen gyorsan száradó vízhígítású útjelzőfesték speciális akril gyanta tartalommal. Alkalmazási terület: Közlekedési jelzővonalak felfestése aszfalt és bitumen, stb. felületeken.

Tikkurila Valtti Opaque (Vinha)

Fafelületek fedőfestésére, ablakok, ajtók, nem záródó felületeire, rönkházakra, kerítésre, tárolókra és kerti bútorokra. Korábban Valtti Opaque-al festett, vagy lakkozott fafelületek újrafestésére is kitűnően alkalmazható. Fedőképesség: Csiszolt fa esetén rétegenként 8-10, gyalult fa esetén 4-8 m2/liter. A mindenkori fedőképességet befolyásolja a felület mintázata, porózussága és a fa nedvességtartalma. Felvitel módja: Ecsettel vagy szórással. Hígító: Víz Színkártyák: Vinha-Valtti Opaque színkártya

Tikkurila Háztartási Festékek Veszprém megye, Veszprém, Pápa, Ajka, Balatonfüred, Tapolca » Homlokzati Termékek

Tikkurila Fingard Color

Vízhígítású akril diszperziós festék beton –és cementben gazdag homlokzatok festésére. Egyenletes és finom textúrájú fedőréteget képez. Alkalmazási terület: Új, vagy korábban vakolt, illetve beton homlokzatok festése. Nem alkalmas korábban mész, szilikát, vagy elasztomer festékkel festett felületek festésére.

Tikkurila Finngard Beton

Vízhígítású lábazat és homlokzatfesték. Alkáli igénybevételnek ellenálló homlokzati akrilfesték. Védelmet biztosít a nedvességgel és a karbonizációval szemben. Alkalmazási területek: Új, vagy korábban festett homlokzatokra, beleértve a beton és a vakolt falfelületeket. A Finngard Beton alkalmazása nem ajánlott az előzetesen mésszel, vagy elasztomer festékekkel kezelt felületeken.

Tikkurila Finngard Novasil 

eljesen matt, vízhígítású, szilikon modifikálású akrilát homlokzatfesték. Alkalmazási területek: Új, vagy korábban festett homlokzatokra, beleértve a beton és a vakolt falfelületeket. A Finngard Novasil alkalmazása nem ajánlott az előzetesen mésszel, vagy elasztomer festékekkel kezelt felületeken.

Tikkurila Finngard Szilikát Alapozó Veszprém megye, Veszprém, Pápa, Ajka, Balatonfüred, Tapolca

Vízhígítású szervetlen alapozó kültéri falfelületekre a Finngard Szilikát Festék (Finngard Silicate Paint) használata előtt. Alkalmazási terület: Beton -és ásványianyag vakolatok, valamint korábban mésszel, vagy szilikát festékkel festett felületek alapozása. Nem alkalmas korábban szerves festékkel festett felületek alapozására (kivéve, ha a szerves alapú festékréteget tökéletesen eltávolítják).

Tikkurila Finngard Szilikát

Vízhígítású, teljesen matt szervetlen szilikát festék, homlokzatokra. Alkalmazási területek: Betonra és vakolatra. A Finngard Szilikát homlokzatfesték alkalmazása javasolható a korábban meszelt, vagy szilikát festékekkel kezelt felületeken. Szerves festékekkel kezelt falfelületeken történő alkalmazása csak a korábbi festékréteg teljes eltávolítását követően javasolható.

Tikkurila Háztartási Festékek Veszprém megye, Veszprém, Pápa, Ajka, Balatonfüred, Tapolca » Beltéri Termékek

Tikkurila Taika (Áttetsző Falfény)

Speciális falfény, gyöngyház hatás kialakítására, bármilyen Tikkurila latex beltéri falfestékkel (pl. Feelings Beltéri Falfestékkel) festett felületre. Mivel a Taika Falfény félig áttetsző, ezért az alap színe jelentősen befolyásolja a végső összhatást. Az előnyös megvilágítás kiemeli a különleges hatást. Fedőképesség: Kb. 8 m2/l. A kiadósságot a kezelendő felület érdessége, porózussága, valamint a felhasználás módja és körülményei is befolyásolják. Felvitel módja: Ecsettel, hengerrel, szórással. A felhordáshoz használjon rövid szőrű hengert. Az ecsetet és a mintázó hengert különböző felületi minták létrehozásához használjuk. Hagyományos szórás: fúvóka méret 1,8 mm Hígító: Víz Színkártyák: TAIKA mintázati is színkártya

Tikkurila Lasera (Száradáskésleltető)

Vízhígítású, a Tikkurila vízhígítású festékeihez keverhető dekorációs adalékanyag. A Lasera fénylővé, lazúrossá teszi a festéket és megnöveli a festésre szánható időt. (A festék vízállóságát csökkentheti.) ALKALMAZÁSI TERÜLET: Beltéri falak és mennyezetek dekorációs festésére. A Lasera a dekorációs lehetőségek körét bővíti, gyors és biztonságos a használata.

Tikkurila Nostalgia Méhviasz

Oldószermentes, méhviaszból és tiszta növényi olajakból készült faápoló anyag. Beltéri, száraz helyiségekben lévő csiszolt puhafa felületek kezelésére. Bizonyos mértékben védi a felületet a nedvességtől és a szennyeződések megtapadásától. ALKALMAZÁSI TERÜLET: Beltéri száraz helyiségekben lévő puhafa bútorok, lambériák, fa mennyezetek és játékok, stb. kezelése.

Tikkurila Nostalgia Mákolaj

Oldószermentes, 100%-ban hidegen sajtolt növényi olaj fa felületek kezelésére. A Nostalgia Mákolaj védi a felületeket a nedvességtől és az elszennyeződéstől, a mákolajjal kezelt felületeket könnyű tisztán tartani. Alkalmazási terület: Beltéri kezeletlen fa felületek, mint pl. munkafelületek, vágódeszkák, faedények, játékok, stb. kezelése. Megfelel élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületek, valamint gyermekjátékok kezelésére is.

Tikkurila Optiva Color

Vízhígítású akril diszperziós festék lakóépületek, irodák és közületi helyiségek falainak és mennyezeteinek festésére. Rendkívül sima fedőréteget képez. ALKALMAZÁSI TERÜLET: Gipsz-, vagy papírkarton, cement és mész vakolatok, beton felületek festése. Korábban festett felületek felújítására is alkalmas.

Tikkurila Optiva Formo

Beltéri dekorációs glett falfelületekre, amellyel régi, antik falak látszatát lehet kelteni. ALKALMAZÁSI TERÜLET: Cement és mész-cement, valamint száraz vakolatokon és beton felületeken.

Tikkurila Optiva 5 (beltéri S.f. latex falfesték)

Vakolt-, beton-, lambéria, MDF és gipszkarton felületekre. Az Optiva 5 használható továbbá alapozott fém, valamint korábban vízhígítású és alkid festékkel kezelt felületekre. Fedőképesség: 15 m2/l rétegenként. A fedőképességet a kezelendő felület érdessége, porózussága, valamint a felhasználás módja és körülményei is befolyásolják. Felvitel módja: Ecsettel, hengerrel és szórással. Hígító: Víz Színkártyák: Tikkurila Symphony 2436 színkártya

Tikkurila Otex (Tapadó Alapozó)

Alapozóként és közbensõ festékként alkalmazható új és korábban már festett fa-, farost- és faforgácslemezekre. Az alábbi, nehezen bevonható felületekre is tapad: üveg, csempe, mûanyag PVC, alumínium, horganyzott bádog, valamint alkiddal és katalizátoros festékkel festett felületek. Fedőképesség: 8-10 m2/l. Felvitel módja: Ecsetelés, szórás vagy tedihengerlés. Hígító: Spray hígító 1032 és lakkbenzin 1050 Színkártyák: Tikkurila Symphony 2436 színkártya

Tikkurila Pure White Veszprém megye, Veszprém, Pápa, Ajka, Balatonfüred, Tapolca

Beltéri beton, vakolt, tégla, glettelt, farost, gipszkarton és faforgács felületek, tapéták fedőfestésére alkalmas. Fedőképesség: 8-12 m2/liter/réteg. A fedőképességet a kezelendő felület érdessége, porózussága, valamint a felhasználás módja és körülményei is befolyásolják. Felvitel módja: A festéket 2 rétegben hengerrel, ecsettel vagy szórással vigye fel. Szükség esetén hígítsa max. 5%-ban vízzel.

Tikkurila Spakkeli Alkid Tapasz Veszprém megye, Veszprém, Pápa, Ajka, Balatonfüred, Tapolca

Alkid tapasz beltéri fa, farostlemez, faforgácslemez és fém felületek javítására beltérben és száraz kültéri területeken. Kiválóan alkalmas latex, alkid, olaj alapú, vagy savkatalizátoros festékkel való kezelés előtt. Könnyű szárazon és vizesen csiszolni. Alkalmazási terület: Bútorok, ajtók, beltéri ablakkeretek javítása, valamint kicsi felületi hibák tapasztása és felületi repedések kitöltése.