Soudal fugázóanyagok, szilikonok, tetőjavítók, tömítők, hőszigetelés ragasztók, őszigetelés, vízszigetelés ragasztók értékesítése online Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

A Soudal világszerte vezető szerepet tölt be a poliuretán hab, tömítők, ragasztók, tetőipari termékek gyártásában.

A Soudal egy 100% belga vállalat, melyet Vic Swerts alapított 1966-ban. Kis családi cégből gyorsan vezető világméretű vállalattá vált, például a poliuretán hab, a tömítők, a ragasztók, a tetőszigetelő anyagok piacán. 2011-ben a Soudal elnyerte az év nemzetközi vállalata díjat az Ernst & Young-tól. A Soudal Holding több mint 2100 főt alkalmaz, ebből 800 főt Turnhoutban, Belgiumban. A vállalat 40 leányvállalattal, több mint 120 országban van jelen.

Soudal fugázóanyagok, szilikonok értékesítése online Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

Rugalmas és vízálló ragasztó-tömítőanyagok, magas mechanikus és vegyi ellenálló készséggel, UV- és hőállósággal. Kiválóan tapadnak a legtöbb építőipari felülethez. Nélkülözhetetlenek a felületek végső kialakításához, lezárásához, beleértve a szaniter munkákat is. Építéshez, ragasztáshoz, dekor anyagokhoz, műanyaghoz (PVC, akril), fához, korrózió-érzékeny fémekhez is, melyekhez a neutrális szilikonok használata ajánlott. A színes termékkínálat egységes felületképzést tesz lehetővé.

A Soudal világszerte vezető szerepet tölt be a poliuretán hab, tömítők, ragasztók, tetőipari termékek gyártásában.

Silirub AC univerzális szilikon értékesítése online Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

Ecetsavas szilikon, mely tartósan rugalmas, kiváló tapadást biztosít porózus és nem porózus felületek között, mint a tégla, fa, üveg, kerámia és zománcozott felületeket. Ellenáll az UV-sugárzásnak és széles hőmérséklet-ellenálló képességgel rendelkezik. Nem ajánlott PVC és akril felületekre.

Silirub 2 neutrális szilikon

Prémium minőségű, oxim alapú (nem tartalmaz kőolaj származékot), kémiailag semleges, tartósan rugalmas szilikon bázisú, ecetsavmentes tömítőanyag a bádogos elemek tartósan rugalmas, időjárásálló tömítéséhez – bádogos profilokhoz, kéménycsatlakozásokhoz, tetőáttörésekhez és tetőablakokhoz. Kiváló tapadást biztosít porózus és nem porózus felületek között. Ellenáll az UV sugárzásnak és széles hőmérsékleti tartományban ellenálló (-60° és +200° között).

Silirub 2/S szaniter neutrális szilikon

Rendkívül rugalmas neutrális tömítőanyag, alkalmazható akril kádakhoz és zuhanyzókhoz, valamint szintetikus anyagokhoz egyaránt (kivéve PE, PP, teflon). Gombásodásgátlót tartalmaz, UV-álló.

Silirub Cleanroom szilikon értékesítése online Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

Neutrális, rugalmas szilikon tömítőanyag steril helyiségekbe, hűtőházakba, fagyasztó egységekbe, konyhákba, légkondicionálóhoz stb. Nem ártalmas vízzel, étellel érintkezve, higiéniai és gyógyszeripari termékek közvetlen közelében. OÉTI engedéllyel rendelkezik.

Soudaflex 40 FC tömítőanyag

Tartósan rugalmas poliuretán ragasztó/tömítőanyag kifejezetten ipari padlók hézagkitöltéseire. Kiváló tapadással bír a legtöbb felületen (beton, fém, poliészter, műanyag, stb.). Ellenáll a magas rezgésű és dinamikus terheléseknek. Száradás után festhető.

Soudaseal Cleanroom tömítőanyag

A Soudaseal Cleanroom kiváló minőségű, egykomponensű, nagy ragasztóerejű hézagtömítő anyag. MS-Polymer® bázisú, vegyileg semleges és teljesen rugalmas. Tömítőanyagként/ragasztóként történő felhasználása élelmiszeripari és tisztasági helyiségekben történő alkalmazásoknál javasolt, ahol egy szívós, rugalmas tömítésre van szükség.

Soudal tetőjavítók értékesítése online Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

Az ellenálló és hatékony Soudal tetős termékek alkalmasak ragasztáshoz, tömítéshez, gyors vízálló javításokhoz, csatorna, terasz, és egyéb vízzel terhelt felületeken. Használatra kész termékek, melyek felhasználása könnyű, nem igényel speciális eszközt és felület előkészítést.

Butyband Alu butyl szalag

A Butyband Alu egy öntapadó tömítő szalag, butil-kaucsuk réteggel (0,6 mm) ellátott alumínium fólia. Repedések, rések lezárására, illesztéseknél keletkezett hézagok tömítésére. (Kémények, tetőablakok, felépítmények, szigetelő lemezek, ereszcsatornák, ellenléc alatti szegtömítések).

Soudaband öntapadó tömítő szalag értékesítése online Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

A Soudaband egy öntapadó tömítő szalag, bitumenelasztomer réteggel ellátott alumínium fólia. Tetőelemek (kémények, kupolák, ereszcsatornák) összeillesztésénél keletkezett hézagok tömítésére és lefedésére szolgál.

Wasser Stop utólagos vízszigetelés

Üvegszál erősítésű szintetikus gyanta, víz és időjárásálló, bitumenes bázisú tömítő, tipikusan tető és egyéb bitumenes szigetelés javításához. Lyukak és repedések tömítésére, ereszcsatorna és lefolyók vízzáró tömítésére.

Silirub EPDM tömítő

A Silirub EPDM egy használatra kész, jó minőségű plaszto-elasztikus, egykomponensű, kémiailag semleges szilikon bázisú tömítő/ragaszó anyag.

Vapourseal építőipari, PE és PP fóliaragasztó

A Vapourseal egy használatra kész, plaszto-elasztikus, egykomponensű akrildiszperziós bázisú tömítő-ragasztó, lég- és párazáró munkákhoz, mindenfajta fólia és szalag esetére, akár PE és PP ragasztáshoz is!

Colozinc tetőlemez tömítő

A Colozinc tetőlemez tömítő egy kiváló minőségű, egykomponensű, nagy ragasztó erejű, MS-Polymer® bázisú, vegyileg semleges ragasztó és tömítő.

Soudal tömítők értékesítése online Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

Soudal tömítők: szilikonok, akrilok, poliuretánok, hibridek / MS-Polimerek, bitumenes anyagok.

Soudafoam Professional 60 pisztolyhab

Szerelő és tömítő pisztolyhab, csökkentett dagadással, kiváló hő- és hangszigeteléssel. Magas kiadósság és csúcsteljesítmény jellemzi.

Flexifoam pisztolyhab

Poliuretán hab magas rugalmasságú, kiváló hő- és hangszigetelés faktorral (IFT Rosenheim Intézet által hitelesített 60 dB hangszigeteléssel). Alkalmazása kifejezetten ablakok és ajtók esetén ajánlott, ahol a dilatáció jelentős mértékű, mint pl. az alumínium profilok esetén. Rövid kötési idővel és a nagyfokú rugalmassággal rendelkező hab, mely képes visszazsugorodni eredeti méretére, akár 50% nyújtás után.

Soudafoam 2K purhab

A 2K purhab egy kétkomponensű, önexpanzionáló, használatra kész, ózonkímélő hajtógázzal ellátott szerelőhab.

Soudafoam FR tűzgátló purhab

A Soudafoam FR tűzgátló purhab 1K FR egy ózonkímélő FCKW mentes, egykomponensű, önexpanzionáló, használatra kész poliuretán hab, amely 229 percig ellenáll a heves tűznek. (Tesztjelentés 9279)

Soudal hőszigetelés ragasztók értékesítése online Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

Használatra kész Soudal ragasztók, dekoratív anyagokhoz és szuper gyors és bontható ragasztáshoz az ipar és építőipar minden területén.

Soudabond Turbo ragasztóhab értékesítése online Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

A Soudabond Turbo egy gyorskötésű, használatra kész, egykomponensű, poliuretán ragasztóhab. Tiszta, hatékony és gazdaságos módon biztosítja szigetelő lapok és gipszkarton táblák végleges rögzítését.

Soudal Genius Gun gipszkarton ragasztóhab

A Soudal Genius Gun gipszkarton ragasztóhab egy használatra kész, egykomponensű, poliuretán ragasztóhab, amely tiszta, hatékony és gazdaságos módon biztosítja szigetelő lapok és gipszkarton táblák végleges rögzítését.

Soudatherm szigetelőanyag ragasztó

A Soudatherm egy B1-es besorolású poliuretán ragasztóhab polisztirol és más hőszigetelő táblák és dekorációs elemek ragasztásához, minden általános építőipari felülethez.

Soudal Genius Gun gipszkarton ragasztóhab

A Soudal Genius Gun gipszkarton ragasztóhab egy használatra kész, egykomponensű, poliuretán ragasztóhab, amely tiszta, hatékony és gazdaságos módon biztosítja szigetelő lapok és gipszkarton táblák végleges rögzítését.

  • beltéri gipszkarton és más táblás burkolatok ragasztására fejlesztve
  • kiváló kezdeti tapadás alacsony hőmérsékleten is
  • csökkentett utótágulású formula

Soudal ipari padló tömítések értékesítése online Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

Tömítőanyagok ipari padló dilatáció tömítésére.

  • Nagy rugalmasságú, dilatációs hézagok tömítésére
  • Felület előkészítéshez szükséges alapozókkal
  • Poliuretán vagy MS-Polymer® bázisú tömítőanyagok

Soudatherm Roof hőszigetelés, vízszigetelés ragasztók értékesítése online Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

A Soudal a kivitelezők és építészek együttműködésével, egy komplett és hatékony ragasztóanyagot fejlesztett ki lapostetők szigeteléséhez Soudatherm Roof néven. Légnedvességre kötő, egykomponensű PU ragasztóhab. A Soudatherm Roof termékek nagy teljesítményű ragasztók, melyek különböző anyagú szigetelőlemezek ragasztására alkalmasak.

Soudatherm Roof 330 ragasztóhab tető hőszigeteléshez

Légnedvességre kötő, egykomponensű PU ragasztóhab a hőszigetelő táblák tiszta, gyors, gazdaságos és hatékony ragasztásához.

Soudatherm Roof 250 ragasztóhab tető hőszigeteléshez

Kisebb léptékű kivitelezési munkák gazdaságos megoldása a Soudatherm Roof 250. Légnedvességre kötő, flakonos kiszerelésű (850 ml/flakon) PU bázisú ragasztóhab, hőszigetelő táblák rögzítéséhez. Felhasználási feltételei megegyeznek a Soudatherm Roof 330-al. Egy flakon ragasztóhab 17 m² felületű hőszigetelés ragasztását teszi lehetővé, így 30 %-kal gyorsabb megoldás más ragasztóhabokkal szemben. A termék a Soudal által kifejlesztett Duravalve zárószeleppel van ellátva, mely biztosítja a tárolás stabilitását és folyamatosan magas színvonalú kivitelezést tesz lehetővé.

Soudatherm Roof 170 folyékony PU ragasztó hőszigetelésekhez

Légnedvességre kötő, egykomponensű poliuretán ragasztó a hőszigetelő anyagok tartós rögzítéséhez lapostetőkön.

Soudatherm Roof 360 M szórható PU ragasztó vízszigeteléshez

A Soudatherm Roof 360 M egy speciálisan kifejlesztett, használatra kész, egykomponensű poliuretán, speciális fúvókával szórható ragasztó. A vízszigetelő lemezek tiszta, gazdaságos, tartós és biztonságos, teljes felületű ragasztását teszi lehetővé.

Soudatherm Roof 100 folyékony ragasztó filckasírozott tetőszigetelő lemezekhez

Nedvesség hatására kötő, egykomponensű poliuretán ragasztó az EPDM, EVA, PVC és FPO kasírozott tetőszigetelő lemezek állandó rögzítéséhez lapos tetőkön.

Soudatight folyékony membránok értékesítése online Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

A Soudal egy új termékcsalád bevezetésével segíti a megfelelő légtömörség kialakítását, egyúttal egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a nyílászárók beépítését! A Soudatight család rendkívül egyszerűen használható, könnyedén felvihető a legtöbb építőiparban előforduló felületre, beleértve akár a purhabokat is. Száradás után finom, mégis ellenálló és rugalmas réteget képez, amely tökéletesen levegő- és párazáró megoldást alkot.tovább

  • Hatékony és gyors RAL minősítésű nyílászáró beépítés
  • Vízzáró, párazáró és légtömör beépítést tesz lehetővé
  • Kül-és beltéren egyaránt használható