Epoxigyanta értékesítése Budapest 6. kerület VI. kerület Terézváros

Sikadur-31 AUT – oldószermentes, kétkomponensű, epoxigyanta kötőanyagú ragasztó- és javítóhabarcs

A Sikadur-31 AUT Normal oldószermentes, kétkomponensű, epoxigyanta kötőanyagú, tixotróp, mattnedves felületeken is alkalmazható normál kötésidejű ragasztó- és javítóhabarcs.

SikaCor Zinc R – epoxigyanta bázisú, kétkomponensű, cinkporos alapozóbevonat acélfelületre – 26 kg Budapest 6. kerület VI. kerület Terézváros

A SikaCor® Zinc R sokoldalúan felhasználható alapozóbevonat a nehéz korrózióvédelemben és az erősen igénybevett létesítményeknél, mint pl. duzzasztóművek súrlódó felületei, nyomócsövek csúszókapcsolatai, szádfalak, duzzasztók görgői. A SikaCor® Zinc R 20 µm vastagságban hegeszthető készbe vonatként alkalmazható.

SikaCor-146 DW – epoxigyanta bevonat ivóvízellátás területén való felhasználásra Budapest 6. kerület VI. kerület Terézváros

A SikaCor®-146 DW egy gyorskötésű, kétkomponensű, epoxigyanta bevonat acél és beton felületekre. A bevonat szívósan rugalmas, mechanikailag ellenálló, kopás-, karcolás- és ütésálló. Oldószermentes a Német Festékipari Szövetség Védőbevonatok irányelve szerint (VdL-RL 04). A SikaCor®-146 DW különösen alkalmas olyan felületek korrózióval szembeni védelmére, mint az acél, a rozsdamentes acél és az alumínium, valamint a betonból és cementvakolatból készült ásványi felületek védelmére közeggel való közvetlen érintkezés esetén. A SikaCor®-146 DW főleg az ivóvízellátás, valamint az élelmiszer és italgyártás területén felhasznált tartályok, silók, tárolók, csövek (300 mm-nél nagyobb névleges átmérő) és berendezések belső bevonataként alkalmazható.

Sikadur-31 CF Normal – oldószermentes, kétkomponensű epoxigyanta kötőanyagú ragasztó- és javítóhabarcs – 1,2 kg Budapest 6. kerület VI. kerület Terézváros

A Sikadur-31 CF Normal oldószermentes, kétkomponensű, epoxigyanta kötőanyagú, tixotróp, mattnedves felületeken is alkalmazható normál kötésidejű ragasztó- és javítóhabarcs.

Sikafloor-150 epoxigyanta alapozó és kötőanyag A + B komponens Budapest 6. kerület VI. kerület Terézváros

Epoxigyanta alapozó és kötőanyag, epoxigyanta habarcs és esztrich készítéséhez A Sikafloor®-150 egy kétkomponensű, csekély szagú, alacsony viszkozitású, többcélú, epoxigyanta, amely felhasználható epoxigyanta alapozóként és kötőanyagként, kiegyenlítő habarcs és habarcs esztrich készítéséhez.

SCHÖNOX CF DESIGN – kétkomponensű epoxi gyanta színes fugázó habarcs Budapest 6. kerület VI. kerület Terézváros

Epoxi gyanta, színes fugázó habarcs, különösen tetszetős, dekoratív megjelenésű csempe-, mozaik-, valamint üvegmozaik burkolatok ragasztásához és fugázásához. Alkalmas továbbá kerámialapok vízálló, fagyálló és vegyileg ellenálló fugázásához az élelmiszer- és édesiparban, valamint a vegyiparban, laboratóriumokban és úszómedencékben. Fugaszélesség 1 – 10 mm (a fuga színe átlátszó 1 és 4 mm között). Teljesíti az MSZ EN 13888 szabvány szerinti RG követelményeket és a DIN EN 12004 szabvány szerinti R2 követelményeket. Bel- és kültéri használatra.

Sikafloor Garage – kétkomponensű, vizes bázisú epoxigyanta bevonat – 6 kg RAL 7032 Budapest 6. kerület VI. kerület Terézváros

A Sikafloor® Garage kétkomponensű, színes, vizes epoxigyanta bázisú diszperziós bevonat, amely kopásálló, hézagmentes, alacsony karbantartási igényű, vegyszerálló, sima, fényes felületet biztosít. Normál – közepes kopásállóság. Belső és külső használatra.

Sikafloor-169 transzparens színű műgyanta bevonat 10 kg-os kiszerelés A + B komponens Budapest 6. kerület VI. kerület Terézváros

A Sikafloor®-169 kétkomponensű, sárgulásra csekély hajlamú, átlátszó epoxigyanta kötőanyag habarcshoz, esztrichekhez és fedőbevonatokhoz. Alkalmas normál, közepesen erős és erős mechanikai terheléshez. Beltéri használatra.

Műgyanta értékesítése Budapest 6. kerület VI. kerület Terézváros

Sikafloor-161 műgyanta alapozó Budapest 6. kerület VI. kerület Terézváros

Epoxigyanta alapozó, kiegyenlítő habarcs, közbenső réteg és esztrich A Sikafloor®-161 egy kétkomponensű, alacsony viszkozitású, multifunkciós epoxigyanta, amely epoxi alapozó, kiegyenlítő habarcs, közbenső réteg és esztrichként alkalmazható. Bel-, és kültéri felhasználásra. Sikafloor®-161 Kizárólag szakmai felhasználók részére. Alapozásként beton aljzatokra cementesztrich és epoxi habarcsok feldolgozása előtt.

Sikafloor-01 Primer – vízbázisú padló alapozó aljzatkiegyenlítőkhöz és csempregasztókhoz Budapest 6. kerület VI. kerület Terézváros

Sikafloor®-01 Primer egykomponensű, vízbázisú műgyanta koncentrátum, mely vízzel hígítva alkalmas cementbázisú, fa és öntött aszfalt alapfelületek alapozására. A cementbázisú aljzatkiegyenlítő és csemperagasztó feldolgozása előtt kell alkalmazni, így jelentősen csökken az alapfelület nedvszívó képessége és növeli a tapadást. Beltéri használatra.

Kapcsolat

HINTERLAND HUNGARY KFT.

TELEFONSZÁM: +36 70 385 9659

Telephely, átvételi pont

2330 Dunaharaszti Tavasz u. 3/c

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 7-19 óráig
Szombat: 9-15
Vasárnap: Zárva

Iroda, átvételi pont

1118 Budapest 11. Homonna u. 9.
Tel.: +36 70 70 10 166