Casati falfestékek Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

Casa Magic Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

Beltéri páraáteresztő, penészedést gátló, hő és hangszigetelő hatású diszperziós falfesték.

Fő jellemzője, hogy olyan bevonatot hoz létre, amely szigetelő hatást fejt ki a ház falain. Bármely, az algák, és penészedés okozta foltosodást, megszüntet. A foltosodás kialakulásának oka, hogy a falak hideg oldalán a levegő nedvességtartalmából páralecsapódás keletkezik, amelyen könnyen kialakulhat a penészedés ill. az algásodás.

Ezt a Casa Magic ® megakadályozza oly módon, hogy a benne lévő üveg és műanyag összetételű gömböcskék segítségével a falat szigeteli, így nem jöhet létre a hőmérséklet különbségből adódó páralecsapódás, mivel a falat télen melegen, nyáron hűvösen tartja. A természetes lélegzését nem akadályozza.

A hang és a hőszigetelő hatás kifejtéséhez vastagabb anyagfelhordás szükséges.

Hígítás:

ecsettel történő felhordás esetén: vízzel maximum 10%- ban.

Szórás esetén: rusztikus hatás elérése érdekében vízzel kb. 3 % – ban.

Kiadósság: 6 m2/liter. (minimum három réteg vagy minimum 200 mikron vastagságban)

Hengerrel történő felhordás esetén a kiadósság függ, a kívánt rétegvastagságtól.

Színek: fehér

Színezés: ARLECCHINO® Univerzális színező pasztával

Casaviva Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

Mosható akril tartalmú beltéri falfesték Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred.

Összetételének köszönhetően kiváló fedőképesség és magas fehérségi fok jellemzi. Könnyen felhasználható,

jól tisztítható,rugalmas bevonatot képez.

Magas hígítás és kiadósság jellemzi.

Páraáteresztő. A fal lélegzését nem akadályozza.

A festendő felület legyen száraz, tiszta, leváló részektől és penészedéstől mentes.

Felvihető ecsettel, hengerrel vagy szórva 30-40%-os hígítás mellett. A festést javasolt két rétegben elvégezni,

a felület megtisztítása és Jolly Fix® mély alapozást követően. Kiválóan alkalmazható új és régi fal-felületek, valamint üvegszövet tapéták festésére.

Színezés: ARLECCHINO Univerzális színező paszta, ill. CASATI színkeverő rendszer több ezer színben.

Coprifumo

Vinil silosan tartalmú vizes hígítású beltéri, mosható, matt falfesték, ami erősen blokkolja a füst, nikotin és egyéb foltok átszíneződését.

Javasolt felhasználása: Bárok, pizzériák, éttermek, ahol a nagyon erős füst okozta elszíneződés egy általános festéken átszíneződne.

Primavera

Beltéri lég és páraáteresztő matt falfesték.

Citrom illatú, magas fehérség és nagy fedőképesség, páraáteresztő képesség jellemzi

Alkalmazás: Felvihető ecsettel, hengerrel vagy szórva 30-50%-os hígítás mellett.A festést javasolt két rétegben elvégezni, a felület megtisztítása és SMART LINE fissativo vagy Jolly Fix® mélyalapozást követően. Kiválóan alkalmazható új és régi fal-felületek, valamint fűrészporos tapéták festésére.

Színezés: ARLECCHINO univerzális színező paszta, ill. CASATI színkeverő rendszer több ezer színben.

Primavera Risanante Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

Speciális beltéri falfesték, dohos, párás körülményekből eredő mikroorganizmusok által létrejövő fertőzés, szennyeződések elkerülésére. Összetételének köszönhetően megakadályozza a felületen a szennyeződések, fertőzések kialakulását.

Javasolt felhasználása: magas páratartalmú helyiségekben (konyha, pince, fürdő)

Alkalmazás: A felvitel előtt a felületet mossuk át Risana 1:1 arányban vízzel hígított oldatával (ha szükséges ismételjük meg) Majd a teljes száradás után két rétegben használjuk a festéket.

Tiffany

Vinil-silossan alapú szuper mosható kül és beltéri falfesték.

Tulajdonságok: matt vizes bázisú, légáteresztő, magas fedőképességű, rugalmas, ellenálló, dörzsálló, könnyen felhordható falfesték.

Ez a festék a vegyipar legújabb technológiáit felhasználva egy új avantgard megközelítésbe helyezi a festékgyártást, megfelelve az EU legszigorúbb szabályainak. Professzionális minden igényt maximálisan kielégítő falfesték mely ideális vakolt, glettelt falakon, gipszkartonon, ásványi alapú felületen, vakolaton. Összetételének köszönhető a felület mikro hibáinak éltüntetése, nem alakul ki fényfoltosság, könnyen javítható. Felhasználás: az alapfelület hibáinak kijavítása után a festendő felület legyen tiszta, száraz, leváló részektől mentes.

A megfelelő mélyalapozás (Jollyfix, Universal fix) után a festést javasolt két rétegben elvégezni. Kültérben ugyan ez az eljárás megváltoztatva a mélyalapozást (Universalfix, Isogel). Mosható festék újrafestése beltérben 2 réteg Tiffany, kültérben 1 réteg Hydroprimer 2 réteg Tiffany. Beltéri felhasználást követően napokon át  friss természetes illatot biztosít.

Traspirella

Beltéri falfesték, melyet jellemez rendkívüli kiadóssága és fedőképessége, EXTRÉM HÍGÍTHATÓSÁGA (120%)

A piacon kapható beltéri falfestékekhez képest kimagaslóan magas a lég- és páraáteresztő képessége, mely a gyártásnál használt magas, finomított minőségű vinil copolimer vizes emulziónak köszönhető. Kiemelkedő pára és létáteresztő képessége segíti, hogy a festett helyiségben ne alakuljon ki magas páratartalom, így védekezve az esetlegesen kialakuló penészedés ellen illetve a széndioxid falakra ható káros hatásai ellen.

Felhasználható beltéri falfelületeken (simított vagy durva vakolaton, gipszes felületeken, kész épületelemeken, gipszkartonon)  Felhordása nem javasolt 85%-os páratartalom felett. A festendő felületnek tisztának, portól, zsírtól, olajtól mentesnek kell lennie.

Visione Jász-Nagykun-Szolnok megye, Szolnok, Jászberény, Karcag, Mezőtúr, Tiszafüred

Környezetbarát, kül- és beltérben használható dekoratív bevonat.

Kiváló fedőképesség, színtartóság, kiadósság, könnyű felhasználhatóság, mosás és dörzsállóság jellemzi. Kiváló felületképzése által a levegőben levő szennyeződések a felületen nem tapadnak meg, ezáltal az eső a felületről a szennyeződést automatikusan lemossa. Egyedi felületképzése miatt kültéri igénybevételen kívül alkalmas lakások, szállodák, irodák, közintézmények, egészségügyi intézmények festésére, ahol követelmény a festett felület tisztíthatósága környezetre ható szennyeződés  nélkül.                     Élelmiszeripari környezetben való felhasználásra Tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasználás: A felületen levő esetleges hibákat kijavítjuk, majd a festés előtt a porózus felületet lealapozzuk. A festést két rétegben végezzük el. Az első rétegnél a festéket 50%-ban majd a második rétegnél 20-30%-ban vízzel hígíthatjuk.

Alapozás: Porózus, régi laza vakolaton vagy erősen nedvszívó falakon Jolly Fix vagy Isogél használata szükséges.

Színezhető ARLECCHINO® színező pasztával ill. CASATI színkeverő rendszerrel több ezer színben.