Casati falfestékek Fejér megye Székesfehérvár, Dunaújváros, Bicske, Gárdony, Mór

Casa Magic Fejér megye Székesfehérvár, Dunaújváros, Bicske, Gárdony, Mór

Beltéri páraáteresztő, penészedést gátló, hő és hangszigetelő hatású diszperziós falfesték.

Fő jellemzője, hogy olyan bevonatot hoz létre, amely szigetelő hatást fejt ki a ház falain. Bármely, az algák, és penészedés okozta foltosodást, megszüntet. A foltosodás kialakulásának oka, hogy a falak hideg oldalán a levegő nedvességtartalmából páralecsapódás keletkezik, amelyen könnyen kialakulhat a penészedés ill. az algásodás.

Ezt a Casa Magic ® megakadályozza oly módon, hogy a benne lévő üveg és műanyag összetételű gömböcskék segítségével a falat szigeteli, így nem jöhet létre a hőmérséklet különbségből adódó páralecsapódás, mivel a falat télen melegen, nyáron hűvösen tartja. A természetes lélegzését nem akadályozza.

A hang és a hőszigetelő hatás kifejtéséhez vastagabb anyagfelhordás szükséges.

Hígítás:

ecsettel történő felhordás esetén: vízzel maximum 10%- ban.

Szórás esetén: rusztikus hatás elérése érdekében vízzel kb. 3 % – ban.

Kiadósság: 6 m2/liter. (minimum három réteg vagy minimum 200 mikron vastagságban)

Hengerrel történő felhordás esetén a kiadósság függ, a kívánt rétegvastagságtól.

Színek: fehér

Színezés: ARLECCHINO® Univerzális színező pasztával

Casaviva Fejér megye Székesfehérvár, Dunaújváros, Bicske, Gárdony, Mór

Mosható akril tartalmú beltéri falfesték Fejér megye Székesfehérvár, Dunaújváros, Bicske, Gárdony, Mór.

Összetételének köszönhetően kiváló fedőképesség és magas fehérségi fok jellemzi. Könnyen felhasználható,

jól tisztítható,rugalmas bevonatot képez.

Magas hígítás és kiadósság jellemzi.

Páraáteresztő. A fal lélegzését nem akadályozza.

A festendő felület legyen száraz, tiszta, leváló részektől és penészedéstől mentes.

Felvihető ecsettel, hengerrel vagy szórva 30-40%-os hígítás mellett. A festést javasolt két rétegben elvégezni,

a felület megtisztítása és Jolly Fix® mély alapozást követően. Kiválóan alkalmazható új és régi fal-felületek, valamint üvegszövet tapéták festésére.

Színezés: ARLECCHINO Univerzális színező paszta, ill. CASATI színkeverő rendszer több ezer színben.

Coprifumo

Vinil silosan tartalmú vizes hígítású beltéri, mosható, matt falfesték, ami erősen blokkolja a füst, nikotin és egyéb foltok átszíneződését.

Javasolt felhasználása: Bárok, pizzériák, éttermek, ahol a nagyon erős füst okozta elszíneződés egy általános festéken átszíneződne.

Primavera

Beltéri lég és páraáteresztő matt falfesték.

Citrom illatú, magas fehérség és nagy fedőképesség, páraáteresztő képesség jellemzi

Alkalmazás: Felvihető ecsettel, hengerrel vagy szórva 30-50%-os hígítás mellett.A festést javasolt két rétegben elvégezni, a felület megtisztítása és SMART LINE fissativo vagy Jolly Fix® mélyalapozást követően. Kiválóan alkalmazható új és régi fal-felületek, valamint fűrészporos tapéták festésére.

Színezés: ARLECCHINO univerzális színező paszta, ill. CASATI színkeverő rendszer több ezer színben.

Primavera Risanante Fejér megye Székesfehérvár, Dunaújváros, Bicske, Gárdony, Mór

Speciális beltéri falfesték, dohos, párás körülményekből eredő mikroorganizmusok által létrejövő fertőzés, szennyeződések elkerülésére. Összetételének köszönhetően megakadályozza a felületen a szennyeződések, fertőzések kialakulását.

Javasolt felhasználása: magas páratartalmú helyiségekben (konyha, pince, fürdő)

Alkalmazás: A felvitel előtt a felületet mossuk át Risana 1:1 arányban vízzel hígított oldatával (ha szükséges ismételjük meg) Majd a teljes száradás után két rétegben használjuk a festéket.

Tiffany

Vinil-silossan alapú szuper mosható kül és beltéri falfesték.

Tulajdonságok: matt vizes bázisú, légáteresztő, magas fedőképességű, rugalmas, ellenálló, dörzsálló, könnyen felhordható falfesték.

Ez a festék a vegyipar legújabb technológiáit felhasználva egy új avantgard megközelítésbe helyezi a festékgyártást, megfelelve az EU legszigorúbb szabályainak. Professzionális minden igényt maximálisan kielégítő falfesték mely ideális vakolt, glettelt falakon, gipszkartonon, ásványi alapú felületen, vakolaton. Összetételének köszönhető a felület mikro hibáinak éltüntetése, nem alakul ki fényfoltosság, könnyen javítható. Felhasználás: az alapfelület hibáinak kijavítása után a festendő felület legyen tiszta, száraz, leváló részektől mentes.

A megfelelő mélyalapozás (Jollyfix, Universal fix) után a festést javasolt két rétegben elvégezni. Kültérben ugyan ez az eljárás megváltoztatva a mélyalapozást (Universalfix, Isogel). Mosható festék újrafestése beltérben 2 réteg Tiffany, kültérben 1 réteg Hydroprimer 2 réteg Tiffany. Beltéri felhasználást követően napokon át  friss természetes illatot biztosít.

Traspirella

Beltéri falfesték, melyet jellemez rendkívüli kiadóssága és fedőképessége, EXTRÉM HÍGÍTHATÓSÁGA (120%)

A piacon kapható beltéri falfestékekhez képest kimagaslóan magas a lég- és páraáteresztő képessége, mely a gyártásnál használt magas, finomított minőségű vinil copolimer vizes emulziónak köszönhető. Kiemelkedő pára és létáteresztő képessége segíti, hogy a festett helyiségben ne alakuljon ki magas páratartalom, így védekezve az esetlegesen kialakuló penészedés ellen illetve a széndioxid falakra ható káros hatásai ellen.

Felhasználható beltéri falfelületeken (simított vagy durva vakolaton, gipszes felületeken, kész épületelemeken, gipszkartonon)  Felhordása nem javasolt 85%-os páratartalom felett. A festendő felületnek tisztának, portól, zsírtól, olajtól mentesnek kell lennie.

Visione Fejér megye Székesfehérvár, Dunaújváros, Bicske, Gárdony, Mór

Környezetbarát, kül- és beltérben használható dekoratív bevonat.

Kiváló fedőképesség, színtartóság, kiadósság, könnyű felhasználhatóság, mosás és dörzsállóság jellemzi. Kiváló felületképzése által a levegőben levő szennyeződések a felületen nem tapadnak meg, ezáltal az eső a felületről a szennyeződést automatikusan lemossa. Egyedi felületképzése miatt kültéri igénybevételen kívül alkalmas lakások, szállodák, irodák, közintézmények, egészségügyi intézmények festésére, ahol követelmény a festett felület tisztíthatósága környezetre ható szennyeződés  nélkül.                     Élelmiszeripari környezetben való felhasználásra Tanúsítvánnyal rendelkezik.

Felhasználás: A felületen levő esetleges hibákat kijavítjuk, majd a festés előtt a porózus felületet lealapozzuk. A festést két rétegben végezzük el. Az első rétegnél a festéket 50%-ban majd a második rétegnél 20-30%-ban vízzel hígíthatjuk.

Alapozás: Porózus, régi laza vakolaton vagy erősen nedvszívó falakon Jolly Fix vagy Isogél használata szükséges.

Színezhető ARLECCHINO® színező pasztával ill. CASATI színkeverő rendszerrel több ezer színben.